Võilille märkimisväärsed mõtted

pühapäev, aprill 03, 2005

Kas oli see Neljapäev või Laupäev?

Eile õhtune kontsert ja ümbritsev jätsid hea mulje, uusi koosseise on alati põnev avastada (nagu laps kommipoes, millise ma nüüd võtan, mis sealt nüüd tuleb). Kuid Neljapäev oli täiesti positiivse laenguga muusika, mõnus oli muusikataktis õõtsuda ja tähele panna sellist familiaarsust, mis hingele hääd teeb. Tõsi on, et kui keegi, täiesti tundmatu, kuid tore päss sinuga entusiastlikult esimesel hetkel hakkab suhtlema, toob see ka endale hubasema oleku. Teadmine, et olen nn. õiges kohas & mind võetakse vastu, hoolimata sellest, et varem bändi kuulnud pole.
Aga jah, esinemine oli mõnus, küll mõningaste viperustega, aga see andiski asjale minu meelest mekki juurde. Nüüd on taaskord tung chillata veel mingil kontserdil, peab vaatama, kes kus mida teeb. Sest kontserdid annavad alati nii palju, nii palju jõudu kasvõi.
...nii me istusime seal muhedalt bändi ees reas, nagu kuskilt järjest kukkunud täpid, ja Olime, nii toretsevalt.


Ahjaa..edit`ing the post avastasin, et mind huvitab selline koosseis nagu The Sun (jah, sellest võtab osa Tanel Padar, aga hää on). Ning vaadates Rock Cafe kava, 15 aprill sealsamas. Nüüd tuleb vaid vaadata, kes umbusklikult kaasa tuleb.

1 Comments:

  • At 8:38 PM, Blogger L said…

    jaajaa, see bändi endine kitarrist säras hullult seal, nii tore! ja mulle ka meeldis, tõesti-tõesti :)

     

Postita kommentaar

<< Home