Võilille märkimisväärsed mõtted

pühapäev, mai 22, 2005

kodurahu

..metsikult hea on koju jõuda, hoolimata sellest, et on teada jätkuvatest tegutsemistest kuskil. aga ma tõesti väärtustan kodu viimasel ajal tugevalt, siin on hea olla nii üksi kui ka kellegiga koos, aga kodus. ja loomulikult on hea olla ka mujal, kuid just tänu sellele, et kuskil eemal palju viibitud, hindan mõnd hetke enda territooriumil enam.

aehh..heaolu ohe

kui oled kas omaette või oma keskkonnas, on võimalus ka vaikida. võimalus vaikida nii, et see sobib ja et see sind otseselt välja ei lõika. seltskonnas, just suuremas, on paratamatult vajalik suhtlus ja tavaliselt on see suhtlus meelepärane, mitte aga alati. vahel lihtsalt ei jõua, on vaja end koguda, et siis jälle jõuda

puhkus on vajalik, just hetkeline

loodus on vajalik, ta annab midagi, seletamatult seletamatut Midagi, mis avitab. mitte küll alati ei ole ma loodusega nn. sina peal, üldiselt on taimede, looduspiltide ja sellise vastu pigem ükskõiksus. kuid on ka momente, kus tunned, et loodus aitab hingata ja mõtelda. mõtelda end puhtaks ja selgeks, koos meretuule, kivise ranna ja linnusaginatega. et siis jälle naasta, inimeste juurde, armastuse, hoolivuse, särasilmade sekka.

ja loomulikult on alati aitavaks inimesed, kellele korda lähed, kes sind ja sinu meeleolu märkavad, arvestavad ja on, oskavad/tahavad tihtipeale olla nii, nagu sullegi hää tundub. et märgatakse, kuidas ja kus iganes, see on väärt toimimisviis, paistab küll, et märgata on vahel raske. ma loodan ja arvan, et mina märkan piisavalt, jälgida ümbritsevat on enamgi kui huvitav ja aeganõudev


Head Ööd

2 Comments:

  • At 10:20 PM, Blogger skisosiil said…

    ...ja üksinda minemises on siiski midagi nukrat, miks inimesed järgi tulevad; või üksi ääre peal seismises, mil inimesed järgi küsivad.

    ...ära otsi selgitust...

     
  • At 9:45 AM, Blogger MustMarker said…

    ja küsimus ongi see, kas alati tulevad..

     

Postita kommentaar

<< Home