Võilille märkimisväärsed mõtted

teisipäev, detsember 28, 2004

Tagasitulek

Jõuluõhtu-öö...armastus, arusaamine, rõõmust märjad silmad, väikesed naerusuud. Vahepeal seda kõike kaugelt vaadates teadmata, mis on ees, vahepeal osa võttes ja lauldes.

Esimese jõulupüha õhtusöök õe pool, hulgaliselt inimesi, hulgaliselt mõnutunnet. Hea söök, helged näod & vestlused, Bailey`s, aja maha võtmine.

Jääboiler...jääkaru lugu "koos joonistame jääkarusid ja lund, tõusen valgelt paberilt ülesse". Mõni vana nägu, alatised Jääboileri austajad, tuttavlik ja vastu võttev ümbruskond.

Vaikus. Igavus, tegevusetus, kerged masendushetked. Üksi eksisteerimine

Vaikus. Vaikus. Vaikus. Uinakud diivanil..vaiksed lauluviisid... Jutuajamised õega, jõuluärevuse lahtumine, koristamine, kuid siiski lähedus

Videoõhtu. Eelmise nädalal, tunduks kui eelmise ajastul, olnud vägeva peo videosalvestuse ühiskondlik jälgimine. Ilusad võtted olid tegelikult; oli tantsu, higist nõretavaid nägusid, maha rahunemist lamades põrandal (see tõesti näis kunstiline & oli ka tol hetkel äärmiselt meeltmööda), inimeste pilgud (mis tänu videole olid "kergelt" moonutatud), lihtsalt tagasiminek hää auraga öösse. Ja loomulikult oli ka olevikus hää olla.

Tagasitulek...suurte tähtedega TAGASITULEK. jõulud on selleks korraks läbi & ma ei kurda. Tere